MentorBusiness

 

MentorBusiness er en managementvirksomhed som er startet op i 2010 under ejer Jens Chr. Søndergaard, som har arbejdet med Ledelse, Search og Selection og Virksomhedsudvikling/Virksomhedsrådgivning i over 30 år.

Ideen til MentorBusiness er opstået, ud fra ønsket om at prøve at skabe en virksomhed, som udfører de forskellige forretningsprocesser ud fra egne specifikke ideer omkring hvordan sådanne processer bør foregå, baseret på egne erfaringer, opsamlet efter en del år som bl.a. leder i 2 af danmarks største virksomheder samt chef og chefkonsulent i 3 mindre virksomheder i Danmark samt Adm. Direktør og Partner i flere virksomheder inderfor forskellige brancheområder.

Igennem disse stillinger, hvor der netop er arbejdet med de forretningsområder som MentorBusiness arbejder med i dag, er der opbygget de kompetencer og kvalifikationer som MentorBusiness mener der skal være til stede i en virksomhed som MentorBusiness.

Da der kan opstå situationer som, på grund af opgavens størrelse, omfang eller indhold som gør, at der er behov for yderligere ekspertice har MentorBusiness derfor allerede indgået faste samarbejdsaftaler med samarbejdspartnere som, alt efter den enkelte opgave, vil være behjælpe indenfor forskellige områder, hvor dette måtte kræves pga. den enkelte opgave behov og krav.

I forbindelse med ovennævnte, kan den samlede baggrund for Mentorbusiness med kompetencer og kvalifikationer ses, af menupunktet 'Personen bag'.